You are here:   Case Story
  |  Login

Københavns Jobcenter i Nyrupsgade

Minimize
Vi har siden 2010 installeret og videreudviklet på systemet i samarbejde med Københavns Jobcentre i Nyrupsgade og Sundholm.Selve løsningen blev opsat på et par dage og efterløbende er der blevet tilkoblet flere skærme og udviklet moduler til indholdsfremvisningen i samarbejde med udvalgsgruppen i Jobcenteret.

De nye moduler er blevet programmeret og lagt på systemet efterfølgende og der har været gennemgående positiv feedback fra Jobcenterets brugere på tiltagene.

På baggrund af brugernes positiv respons, har Københavns Jobcenter valgt at monterer flere skærme på lokationen, for at få informationen ud til flere samtidige brugere.Gennemgående bruges skærmene til vigtige meddelelser, som kan rettes på skærmen fra deres egne PC'er. Og som appetit vækker hos borgerne der sidder og venter på konsultation.Borgerne bliver opfordret til at bemærke jobnummeret og efterfølgende spørge på opslaget i skranken eller benytte de mange opsatte PC'er til at finde ydeligere info på stillings opslagene de fandt interressante.